Altijd 20% goedkoper!

Kwaliteit voor een lage prijs!

Verf bestellen en laten bezorgen

Als u uw bestelling met Ideal betaald, dan streven we er naar, dat uw bestelling dezelfde werkdag wordt verstuurd. Wij verzenden alleen op werkdagen naar het door u opgegeven verzendadres.. Helaas kunnen we geen bestellingen uitleveren in België.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Het product met de langste levertijd bepaalt wanneer uw bestelling wordt verstuurd. De levertijd per product wordt duidelijk aangegeven bij het bestellen van de producten. 

Bestelling verstuurd 1e pakketbezorging 2e pakketbezorging
     
dinsdag woensdag donderdag
woensdag donderdag vrijdag
donderdag vrijdag zaterdag
vrijdag zaterdag maandag

Hoe laat wordt de bestelling bezorgd?

Op de dag dat wij uw bestelling verzenden ontvangt u diezelfde avond een email met daarin uw track-and-trace code en link. Via de link kunt u de status van uw bezorging controleren en staat veelal het verwachte levermoment benoemd.

Versturen tijdens het weekend en/of feestdagen?

Bestellingen die vrijdag na 20.00 uur* en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en dinsdag verstuurd. * Let op; in enkele gevallen geldt dit ook voor bestellingen die vrijdag na 12:00 uur worden gedaan. 

Vandaag versturen is morgen in huis?  

De eerste afleverpoging op het afleveradres vindt bijna altijd (zon- en feestdagen uitgezonderd) de volgende dag plaats. Ook al is de bezorgzekerheid van myParcel hoger  dan 98%, het is geen garantie dat een bestelling de eerstvolgende dag wordt afgeleverd. Bezorgingen kunnen tot maximaal 5 werkdagen duren. 

Wat te doen als u niet thuis bent?

Bent u niet thuis als wij uw pakket bezorgen? Dan probeert PostNL het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter met daarin een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.  U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Producten met levertijd?

Voor een aantal producten geldt een langere levertijd. Het moment,  dat wij uw bestelling verzenden staat gelijk aan het artikel met de langste levertijd. De levertijd wordt door ons z.s.m. aan u doorgegeven..

Liever zelf afhalen?

U kunt ook uw bestelling zelf afhalen in onze verfwinkel, Bovenstreek 10, 8391 HN Noordwolde.

Contact gegevens

Bovenstreek 10

8391 HN

Noordwolde fr

KvK: 011 09 254

BTWnr: NL8145.84.404.B01